Sokéves hagyomány cégünknél, hogy az állandó, általunk ápolt növénydekoráció mellett ügyfeleink irodaházait a karácsony közeledtével ünnepi díszbe öltöztetjük. December beköszöntével - ha csak képzeletben is - manóruhát öltünk, és elhivatottan dolgozunk azon, hogy még örömtelibbé varázsoljuk az Advent és a karácsonyi készülődés idejét ügyfeleink számára.

karácsony-26

Különleges terekhez különleges dekoráció illik

Elsőosztályú fenyőfákat választunk, melyeket aztán az aktuális trendeket figyelembe véve, folyamatosan frissülő, elegáns stílusban díszitünk fel - ez idén sem volt másképp.

karácsony-1

Ebben az évben a finom, paszteles színek domináltak, de itt-ott megjelentek narancsos, lilás árnyalatok is. Gondosan kiválasztott gömböket, égősorokat és különböző függőket szereztünk be, és a helyszíni dekoráció folyamán ezekből komponáltunk válogatást.

Karácsonyfadíszeinket szeretjük a megadott tér stílusához, színeihez illeszteni, így egyértelmű volt, hogy például a fenti bankfiók aulájában az enteriőr színeit visszaadó, fehér és arany színekben tündöklő karácsonyfát állítunk.

karácsony-31

A legnagyobb öröm - és egyben elismerés - számunkra az, mikor az adott irodaházban dolgozóknak szerezhetünk örömet, és tehetjük élvezetesebbé az év utolsó heteit, és az ünnepekre való hangolódást. A fák díszítése közben mellettünk elhaladó, azt megpillantó dolgozók kedves szavai és dicséretei, valamint a szemükben csillogó, gyermeki öröm mindent felülír.

karácsony-28

A helyszíni dekorációt megelőzi az előkészület, sürgés-forgás, egyedi díszek készítése, előkészítése. A karácsonyfák mellett adventi koszorúkat, és igény esetén más ünnepi dekorációt is tudunk biztosítani. Az ünnepek után pedig gondoskodunk a fák elszállításáról és azok újrahasznosításáról.

Karácsonyi dekoráción kívül más ünnepi, illetve rendezvénydekoráció tervezését és kivételezését is vállaljuk. Szolgáltatásainkról több információt itt talál. Ha felkeltettük érdeklődésést, keressen minket bizalommal!

karácsony-12
Write a comment:
*

Your email address will not be published.