Flowserve iroda növénydekoráció

Hatalmas öröm: Az Év Irodája díjban részesült a Flowserve budapesti központja, melynek növénydekorációját az Amaryllis Decor valósíthatta meg az Artfront Hungary-val együttműködve.

Flowserve növénydekoráció
A fotókért köszönet Batár Zsoltnak és Göbölyös Kristófnak

A tavalyi év során ismét lehetőségünk nyílt együtt dolgozni Göbölyös Kristóf belsőépítésszel és az Artfront Hungary csapatával. Nagyon izgalmas projektben vehettünk részt: a Flowserve új, budapesti központját tehettük még izgalmasabbá egyedi növénydekorációval.

A Flowserve egy több mint 20 éves, közel 20.000 főt foglalkoztató amerikai vállalat, mely különböző ipari szerelvények, rendszerek megtervezésével és előállításával foglalkozik, illetve menedzsment-szolgáltatásokat nyújt. Debreceni központjuk után 2018-ban Budapesten nyitottak egy új kutatás-fejlesztési központot, ahol a kiemelkedő magyar mérnöki szaktudásnak köszönhetően rengeteg új, innovatív megoldás fog majd születni.

Növénydekoráció terv

A kutatások helyszínéül egy több, mint 800 m2-es irodahelyiség fog szolgálni, melyet az Artfront Hungary ergonómikus megoldásokkal, az ott dolgozók bevonásával alakított ki. A munkavállalók testi-lelki-szellemi egészségét szem előtt tartva a tervezésnél fontos szempont volt, hogy modern, komfortos tereket hozzanak létre, sok természetes fénnyel. 

Itt jöttünk a képbe mi is: a nyitott irodák és inspiráló közösségi terek mellett a kellemes közérzet kialakításában nagy szerepet játszanak a zöld növények is. Ezek nemcsak esztétikai örömöt nyújtanak, hanem a levegőt is tisztítják, ráadásul a természetközeli érzés a munkavállallókra is nyugtató, közérzetjavító hatással van.

Flowserve növénydekoráció

A modern enteriőrben így valóságos zöld szigetek kaptak helyet - a buja növényzet izgalmas kontrasztot hoz a letisztult térbe. Hogy méginkább a városi dzsungel érzését keltsük, az Artfront terveit követve klasszikus kaspók helyett a növényeket a földbe süllyesztett tartókba ültettük, így a tereket átszelve egészen úgy érezhetjük magunkat, mintha kisebb erdőségek között sétálnánk. Különböző magasságú növények kerültek egymás mellé, hogy az összeültetések valóban egy erdő dúsan burjánzó növényzetére emlékeztessenek.

Különleges térelválasztó elemek is beépítésre kerültek, melyek geometrikus szerkezetét játékosan omló futókkal tettük dinamikusabbá.

Screenshot 2019-05-08 at 18.12.08

Legnagyobb örömünkre a Flowserve újonnan átadott központja bekerült a 2018-as Az Év Irodája verseny döntősei közé, ahol Employer Branding kategóriában díjazták. Ezúton is köszönjük az elismerést minden, a projekten dolgozó csapattag nevében - már nagyon várjuk a legközelebbi alkalmat, hogy egy hasonlóan különleges tér megalkotásában vehessünk részt.

Screenshot 2019-05-08 at 18.12.43

Ha szeretné Ön is élettel, sok zölddel, növényekkel megtölteni irodáját, keressen minket bizalommal - szenvedélyünk a természetet a négy fal közé vinni.

Hatalmas öröm: Az Év Irodája díjban részesült a Flowserve budapesti központja, melynek növénydekorációját az Amaryllis...
Legújabb kedvenceink ezek a színes csuprok, mázas, mozaikmintás kaspók, melyek gyönyörűen mutatnak kedvenc növényeinkkel, és...
  Sokéves hagyomány cégünknél, hogy az állandó, általunk ápolt növénydekoráció mellett ügyfeleink irodaházait a karácsony...