Szenvedélyünk, hogy a növények segítségével még szebb, élhetőbb tereket alkossunk.

Cégünk, az Amaryllis Decor fő tevékenysége a belső téri növénydekoráció és növénygondozás. Vállaljuk bevásárlóközpontok, középületek, irodák, irodaházak, üzlethelyiségek, otthonok díszítését, a környezettől függően élő- vagy műnövényekkel.
Az általunk telepített, vagy már meglévő növények szakszerű gondozását is vállaljuk, garanciával.

Konzultáció és felmérés

Munkánk egy díjtalan konzultációval és helyszíni felméréssel kezdődik, mely során részletesen átbeszéljük elképzeléseit.

Árajánlat

A megbeszéltek alapján díjtalan árajánlatot - és igény esetén látványtervet is - adunk a kért szolgáltatásról.

Kivitelezés és garanciális gondozás

A háttérmunkálatok előkészítése után leszállítjuk a kért dekorációt, és hogy biztosítsuk a növények eredeti szépségét, azokra igény szerint garanciális ápolást is vállalunk.

Történetünk

Végh Erika cégvezető szavaival:

"Az 1991-ben alapított Amaryllis Decor Kft.-t immár több, mint 25 éve vezetem. A vállalkozás akár családinak is mondható, hiszen gyakran látványtervező végzettségű lányom is segíti a tervezéssel, marketinggel kapcsolatos munkákat. Kettőnk munkáját pedig kertész és dekorációs szakemberek segítik.
Ügyfeleink örömére azonban - akiknek cégünk egyet jelent a személyemmel - a mai napig figyelemmel követek minden munkafolyamatot, így biztosítva, hogy mindig a tőlünk megszokott minőséget hozzuk."

Szenvedélyünk: a növények

Sokszor nem is gondolnánk, mennyit adhat egy térnek, ha a természet egy kis részét csempésszük bele. A gondosan kiválasztott növények és hozzájuk illő kaspók életet visznek egy letisztult, modern irodába, de bármilyen izgalmas belső teret képesek még különlegesebbé, hangulatosabbá varázsolni. Hiszünk a növények megannyi jótékony - levegőtisztító, hangulatjavító, szemet gyönyörködtető - hatásában, és imádunk ezekkel másoknak örömet okozni. A tér adottságaitól és a megrendelő elképzeléseitől függően élő növényekkel, vagy műnövényekkel dekorálunk, és a tér stílusához illő kaspókat választanuk, vagy akár egy egész falfelületet betöltő növényfalat telepítünk. Növénydekorációs munkánk az évek során a növények szakszerű gondozásával és újabb szolgáltatásokkal is bővült, mint az ünnepi dekoráció készítése is vállaljuk.

Szeretünk belsőépítészekkel is együtt dolgozni, az ügyfél vízióját velük együtt megvalósítani, és a kihívásokon kreatív megoldásokkal felülkerekedni.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal.

 

 

Természetet viszünk a falak közé.

Írjon nekünk, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.