Több, mint két évtizedes múlttal rendelkező növénydekorációs cégként szenvedélyünk, hogy belső téri növénydekorációval, a növények garanciális gondozásával, illetve virágkompozíciókkal vagy ünnepi dekorációval a négy fal közé csempésszük a természetet. Így dolgozunk:

A növénydekoráció folyamata

1.

Kapcsolatfelvétel

Írjon nekünk, vagy keressen telefonon elképzeléseivel kapcsolatban, és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot egy díjtalan konzultáció és helyszíni felmérés céljából, hogy bővebben át tudjuk beszélni, pontosan mire vágyik.

2.

Konzultáció

Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy a személyes konzultáció a leghatékonyabb, ám amennyiben ez a távolság vagy más okból kifolyólag nem lehetséges, természetesen telefonon, és/vagy e-mailben is lebonyolíthatjuk azt a kellő képek, alaprajzok segítségével. A konzultáció díjtalan.

3.

Helyszíni felmérés

Amennyiben a dekorálni kívánt tér megtekinthető, személyesen felmérjük a helyszínt, mely budapesti cím esetén szintén díjtalan. Ellenkező esetben alaprajzok és méretek alapján adunk árajánlatot.

4.

Árajánlat és látványterv

A konzultációt és felmérést követően díjtalan árajánlatot adunk a kért szolgáltatásra, esetlegesen különböző opciók megjelölésével.

Igény esetén látványtervet is biztosítunk: digitálisan manipulált képekkel mutatjuk be, hogy mutatna például a kiválasztott növény egy adott kaspóban, vagy akár a helyszínen. Amennyiben megrendelésre kerül a növénydekoráció, az a látványterv díját tartalmazza.

5.

Kivitelezés

A növénydekoráció megrendelése után Ön hátradőlhet, míg mi előkészítjük a munkálatokat. a háttérben. Ennek várható idejéről tájékoztatni fogjuk Önt.

Mikor minden készen áll, időpontot egyeztetünk a kész dekoráció leszállítására, vagy annak helyszíni kivitelezésére. Célunk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen munkánkkal.

6.

Növénygondozás

Az együttműködésnek nem kell itt véget érnie: hogy a növények megőrizzék újkori szépségüket és egészségüket, azok garanciális ápolását is vállaljuk.

Amennyiben ezzel a szolgáltatással nem él, a növények gondozásával kapcsolatban tanácsokkal látjuk el.

Természetet viszünk a falak közé.

Írjon nekünk, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

novenydekoracio-50