novenydekoracio-13

Természet, a falakon belül

Mivel sokszor nem tudunk annyi időt tölteni a természetben, mint szeretnénk, hivatásunknak érezzük, hogy a természet egy darabkáját csempésszük a falak közé élő növény dekorációinkkal, ezzel hangulatosabbá varázsolva munkahelyeket és otthonokat egyaránt. Hiszünk a növények megannyi jótékony - levegőtisztító, hangulatjavító, szemet gyönyörködtető - hatásában, és imádunk ezekkel örömet okozni másoknak.

Gyakran belsőépítészekkel együttműködve, megrendelőink igényeihez alkalmazkodva tervezzük meg a térbe legjobban illő dekorációt, mely kiemeli a hely különlegességét, legyen szó irodaházról, bevásárlóközpontról, közintézményről, étteremről, szállodáról, fürdőről, családi házról vagy lakásról.

A belső tér fényviszonyainak, adottságainak figyelembevételével kiválasztott növények felhasználásával készült dekoráció hangulatossá, barátságossá, otthonossá teszi ezeket a tereket. Emellett egy jól megválasztott virágtartó is hangsúlyozza a berendezendő tér stílusát.

A beültetéshez igény szerint hagyományos (földes) és hydrokultúrás növényeket használunk, a kész dekorációra pedig igény szerint garanciális növényápolást is vállalunk.

Szívesen segítünk, akár néhány gondosan megválasztott kaspóról és bele illő növényről, akár egy egész élményfürdő trópusi dzsungellé való alakításáról van szó.

Természetet viszünk a falak közé.

Írjon nekünk, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

novenydekoracio-1